Hetvattentvätt

Posted on: 2021-12-22

Är du i behov av effektiv rengöring av tak, mur, fasad eller plattor kan hetvattentvätt vara det bästa alternativet! Att använda hetvattentvätt ger dig många fördelar vid exempelvis borttagning av mossa från tak och plattor eller till och med vid klottersanering av fasader eller murar. Den höga vattentemperaturen gör att rengöringen blir mer effektiv, kortar ned tidsåtgången och minskar förbrukningen av rengöringsmedel.

I och med att det inte behövs starka rengöringsmedel är hetvattentvätt dessutom ett mycket skonsamt mot miljön och även har en minimal påverkan på fasen eller taket som du ska tvätta.

Det går att anlita företag att komma och tvätta, men om du med jämna mellanrum är i behov av den typen av rengöring går det givetvis att köpa in en maskin för hetvattentvätt. Som vanligt finns det maskiner i olika prisklasser och med olika prestanda så priset för en sådan tvätt ligger mellan 5 000 kr och 30 000 kr.

oavsett om du väljer att köpa in en tvättmaskin själv, eller tycker det är bättre att hyra in en professionell aktör, får du lycka till med din tvätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.